Ingredienser

6 personer.

  • 1 dl kvark
  • 2 dl ylette
  • ½ spsk dild
  • ½ spsk persille
  • ½ spsk purløg
  • ½ spsk sukker
  • 1 tsk citronsaft
  • 1 knivspids salt
  • 1 knivspids peber

Tip!

I stedet for kvark og ylette kan du bruge de surmælksprodukter, du godt kan lide.

Fremgangsmåde

Hak dild, purløg og persille fint (hvis du bruger krydderurter fra frost, skal de
optøs inden).
Bland det med kvark og ylette.
Tilsæt citronsaft, sukker, salt og peber.

Næringsindhold

Energi pr. 100 g: 65 kcal

Fedt pr. 100 g: 1,29 g

Kulhydrat pr. 100 g: 5,53 g

Kostfibre pr. 100 g: 0,062 g

Salt, NaCl pr. 100 g: 0,19 g