Ingredienser
6 personer.
- 1 dl kvark
- 2 dl ylette
- ½ spsk dild
- ½ spsk persille
- ½ spsk purløg
- ½ spsk sukker
- 1 tsk citronsaft
- 1 knivspids salt
- 1 knivspids peber
Tip!
I stedet for kvark og ylette kan du bruge de surmælksprodukter, du godt kan lide.
Fremgangsmåde
Hak dild, purløg og persille fint (hvis du bruger krydderurter fra frost, skal de
optøs inden).
Bland det med kvark og ylette.
Tilsæt citronsaft, sukker, salt og peber.
Næringsindhold
Energi pr. 100 g: 65 kcal
Fedt pr. 100 g: 1,29 g
Kulhydrat pr. 100 g: 5,53 g
Kostfibre pr. 100 g: 0,062 g
Salt, NaCl pr. 100 g: 0,19 g