Ingredienser
6 personer.
- 0,5 dåse, drænet kikærter, dåse
- 75 g majs
- 0,25 mellem rødløg
- 15 g cornichoner
- 1,5 spsk kapers
- 2 spsk creme fraiche 9 %
- 1,5 spsk dild
- 1 tsk sennep dijon
- 1 spsk mayonnaise
- 1 knivspids (0,25 ml) peber, sort
- 1 knivspids (0,25 ml) salt
Tip!
Brug den på brød, i sandwich eller wraps.
Fremgangsmåde
Optø majs og afdryp dem i en sigte.
Kikærterne (fra dåse) skylles, afdryppes og tørres let.
Hak rødløg, dild og kapers fint med en kniv. Kikærter, majs og cornichoner
hakkes i en minihakker eller foodprocessor til en grov konsistens.
Dild finthakkes og blandes sammen med sennep, mayonnaise og cremefraiche og vendes i massen af kikærter.
Lad moussen trække i mindst 30 minutter.
Næringsindhold
Energi pr. 100 g: 138,6 kcal
Fedt pr. 100 g: 6,27 g
Kulhydrat pr. 100 g: 13,4 g
Kostfibre pr. 100 g: 3,53 g
Salt, NaCl pr. 100: 0,39 g