Ingredienser

6 personer.

  • 150 g rød peberfrugt
  • 150 g gul peberfrugt
  • 75 g løg
  • 2 fed hvidløg1 spsk olie
  • 1 stk grøntsagsbouillon
  • 2 ½ dl vand
  • 3 tsk tørret basilikum
  • 1 tsk paprika
  • 60 g friskost, light, Linessa
  • salt og peber

Tip!

Sovsen er også god vendt med frisk kogt pasta.
Fryseegnet.

Fremgangsmåde

Rens og findel grøntsagerne.
Svits peberfrugt, løg og hvidløg i olien. Tilsæt bouillon, og kog det minimum i 20 minutter under låg. Lad det gerne simre i op til 2 timer. Behøver ingen omrøring.
Bland friskost, basilikum og paprika i sovsen, og varm sovsen op uden at koge
den.
Smag til med salt og peber.

Næringsindhold

Energi pr. 100 g: 49 kcal

Fedt pr. 100 g: 2,66 g

Kulhydrat pr. 100 g: 4,1 g

Kostfibre pr. 100 g: 1,11 g

Salt, NaCl pr. 100: 0,5 g