Ingredienser
6 personer.
- 150 g rød peberfrugt
- 150 g gul peberfrugt
- 75 g løg
- 2 fed hvidløg1 spsk olie
- 1 stk grøntsagsbouillon
- 2 ½ dl vand
- 3 tsk tørret basilikum
- 1 tsk paprika
- 60 g friskost, light, Linessa
- salt og peber
Tip!
Sovsen er også god vendt med frisk kogt pasta.
Fryseegnet.
Fremgangsmåde
Rens og findel grøntsagerne.
Svits peberfrugt, løg og hvidløg i olien. Tilsæt bouillon, og kog det minimum i 20 minutter under låg. Lad det gerne simre i op til 2 timer. Behøver ingen omrøring.
Bland friskost, basilikum og paprika i sovsen, og varm sovsen op uden at koge
den.
Smag til med salt og peber.
Næringsindhold
Energi pr. 100 g: 49 kcal
Fedt pr. 100 g: 2,66 g
Kulhydrat pr. 100 g: 4,1 g
Kostfibre pr. 100 g: 1,11 g
Salt, NaCl pr. 100: 0,5 g