Ingredienser

6 personer.

  • 50 g blandere friske krydderurter, fx basilikum, ramsløg/purløg, persille
  • 200 g cheasy Fraiche, 5% fedt, syrnet mælk
  • 100 g spinat, rå
  • 1 g salt, bordsalt (jodberiget)
  • 1 g peber, hvid
  • 5 g citronsaft

Fremgangsmåde

Vask krydderurter og spinatblande godt og lad det afdryppe på et rent
viskestykke.
Hæld krydderurterne i en minihakker sammen med fraiche og
hak/blend til en blød konsistens.
Smag til med citronsaft, salt og peber.

Cremen bliver tynd når den blendes. Hvis der er tid, kan den opbevares i køleskabet indtil servering. Det vil gøre den lidt tykkere i konsistens.

Næringsindhold

Energi pr. 100 g: 60 kcal

Fedt pr. 100 g: 3,13 g

Kulhydrat pr. 100 g: 2,06 g

Kostfibre pr. 100 g: 1,18 g

Salt, NaCl pr. 100 g: 0,39 g