
Ingredienser
6 personer.
- 50 g blandere friske krydderurter, fx basilikum, ramsløg/purløg, persille
- 200 g cheasy Fraiche, 5% fedt, syrnet mælk
- 100 g spinat, rå
- 1 g salt, bordsalt (jodberiget)
- 1 g peber, hvid
- 5 g citronsaft
Fremgangsmåde
Vask krydderurter og spinatblande godt og lad det afdryppe på et rent
viskestykke.
Hæld krydderurterne i en minihakker sammen med fraiche og
hak/blend til en blød konsistens.
Smag til med citronsaft, salt og peber.
Cremen bliver tynd når den blendes. Hvis der er tid, kan den opbevares i køleskabet indtil servering. Det vil gøre den lidt tykkere i konsistens.
Næringsindhold
Energi pr. 100 g: 60 kcal
Fedt pr. 100 g: 3,13 g
Kulhydrat pr. 100 g: 2,06 g
Kostfibre pr. 100 g: 1,18 g
Salt, NaCl pr. 100 g: 0,39 g