Ingredienser
6 personer.
- 250 g æble
- 150 g løg
- 100 g knoldselleri
- 2 tsk frisk timian
- 50 g bresaola
- 1 tsk sukker
- 1/4 tsk peber
Tip!
Kom frisk timian i en frysepose, og frys det i minimum 1 døgn. Ved herefter at
kramme posen vil bladene falde let af, og stilken kan fjernes.
Fremgangsmåde
Rens selleri og riv det fint.
Vask æblerne, og skær dem i tynde både med skræl.
Løg pilles, og skæres i tynde skiver.
Bland selleri, æbler og løg i et ildfast fad.
Tilsæt timian.
Vend blandingen med peber og sukker.
Bresaola lægges ovenpå grøntsagerne.
Steges i ovn ved 200 grader varmluft i 25- 30 minutter.
Næringsindhold
Energi pr. 100 g: 60,7 kcal
Fedt pr. 100 g: 0,45 g
Kulhydrat pr. 100 g: 9,46 g
Kostfibre pr. 100 g: 1,91 g
Salt, NaCl pr. 100: 0,006 g