æbleflæsk.PNG

Ingredienser

6 personer.

  • 300 g æble (ca. 3 mellem)
  • 200 g løg (2 mellem)
  • 150 g knoldselleri
  • 2 tsk frisk timian
  • 50 g bresaola
  • 1½ tsk sukker
  • 1/4 tsk peber

Tip!

Kom frisk timian i en frysepose, og frys det i minimum 1 døgn. Ved herefter at
kramme posen vil bladene falde let af, og stilken kan fjernes.

Fremgangsmåde

Rens selleri og riv det fint.
Vask æblerne, og skær dem i tynde både med skræl.
Løg pilles, og skæres i tynde skiver.
Bland selleri, æbler og løg i et ildfast fad.
Tilsæt timian.
Vend blandingen med peber og sukker.
Bresaola lægges ovenpå grøntsagerne.
Steges i ovn ved 200 grader varmluft i 25- 30 minutter.

Næringsindhold

Energi pr. 100 g: 59 kcal

Fedt pr. 100 g:  0,42 g

Kulhydrat pr. 100 g: 9,59 g

Kostfibre pr. 100 g: 1,91 g

Salt, NaCl pr. 100: 0,005 g