Ingredienser

6 personer.

  • 3 små appelsiner
  • 1 dl kvark
  • 40 g hasselnødder
  • 1 tsk vaniljesukker
  • ½ tsk sukker

Tip!

I stedet for kvark kan du bruge et andet fast surmælksprodukt, fx græsk yoghurt, skyr eller fromage frais.

Fremgangsmåde

Bland kvark, sukker og vanillesukker.
Skræl appelsinerne og skær hver appelsin i 4 skiver.
Sæt 1 skive appelsin på et fad og kom ca. 1 tsk. kvarkcreme ovenpå. Herefter en appelsinskive igen og resten af cremen ovenpå.
Pynt med groft hakkede nødder.

Næringsindhold

Energi pr. 100 g: 104 kcal

Fedt pr. 100 g: 4,51 g

Kulhydrat pr. 100 g: 10,5 g

Kostfibre pr. 100 g: 2,07 g

Salt, NaCl pr. 100: 0,024 g