Ingredienser

6 personer.

  • 3 små appelsiner
  • 2 dl kvark, 1%
  • 30 g hasselnødder
  • 15 g vaniljesukker

Tip!

I stedet for kvark kan du bruge et andet fast surmælksprodukt, fx græsk yoghurt, skyr eller fromage frais.

Fremgangsmåde

Bland kvark, sukker og vanillesukker.
Skræl appelsinerne og skær hver appelsin i 4 skiver.
Sæt 1 skive appelsin på et fad og kom ca. 1 spsk. kvarkcreme ovenpå. Herefter en appelsinskive igen og resten af cremen ovenpå.
Pynt med groft hakkede nødder.

Næringsindhold

Energi pr. 100 g: 94 kcal

Fedt pr. 100 g: 3,13 g

Kulhydrat pr. 100 g: 10,1 g

Kostfibre pr. 100 g: 1,6 g

Salt, NaCl pr. 100: 0,036 g