Appelsinmedaljer
Ingredienser
6 personer.
- 3 små appelsiner
- 1 dl kvark
- 40 g hasselnødder
- 1 tsk vaniljesukker
- ½ tsk sukker
Tip!
I stedet for kvark kan du bruge et andet fast surmælksprodukt, fx græsk yoghurt, skyr eller fromage frais.
Fremgangsmåde
Bland kvark, sukker og vanillesukker.
Skræl appelsinerne og skær hver appelsin i 4 skiver.
Sæt 1 skive appelsin på et fad og kom ca. 1 tsk. kvarkcreme ovenpå. Herefter en appelsinskive igen og resten af cremen ovenpå.
Pynt med groft hakkede nødder.
Næringsindhold
Energi pr. 100 g: 104 kcal
Fedt pr. 100 g: 4,51 g
Kulhydrat pr. 100 g: 10,5 g
Kostfibre pr. 100 g: 2,07 g
Salt, NaCl pr. 100: 0,024 g