bagt kartoffelmos med persillerødder.PNG

Ingredienser

6 personer.

  • 650 g bagekartoffel
  • 300 g persillerod
  • 1 stk grøntsagsbouillon
  • 1 ½ dl hakket persille
  • 1 tsk salt
  • 1 knivspids peber

Tip!

I stedet for persillerødder kan du også bruge fx pastinak, knoldselleri eller gulerødder. Er fryseegnet.

Fremgangsmåde

Skræl eller vask bagekartoflerne grundigt.
Kartofler og persillerødder skæres i store stykker og koges, til de er helt møre i
vand med boullion.
Hæld kogevandet fra og mos blandingen groft.
Tilsæt persille.
Smag til med salt og peber.
Bag mosen i ovnen ved 180 °C varmluft i ca. 30 minutter.

Næringsindhold

Energi pr. 100 g: 75 kcal

Fedt pr. 100 g: 0,46 g

Kulhydrat pr. 100 g: 14 g

Kostfibre pr. 100 g: 2,32 g

Salt, NaCl pr. 100: 0,64 g

Kontakt

Telefon

  • 78 42 97 02

Telefontid: Mandag, onsdag og torsdag kl. 10-12.

Udenfor dette tidsrum og ved travlhed på telefonen bliver du mødt af en telefonsvarer. Indtal venligst dit navn og gerne kort hvad henvendelsen drejer sig om - så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Du er også meget velkommen til at sende os en mail via sikker mail.

Adresse

Livsstilscenter Brædstrup 
Sygehusvej 20 
8740 Brædstrup

Mail

Skriv en sikker mail til os (Hav dit MitID klar):

Send mail via borger.dk