Ingredienser

6 personer.

  • 75 g æble, dansk
  • 75 g pære
  • 90 g appelsin
  • 1 dl ylette 1,5%
  • 2 spsk kvark
  • ½ tsk sukker
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 50 g vindrue
  • 50 g hasselnødder

Fremgangsmåde

Æble, pære og appelsin skæres i tern.
Ylette og kvark blandes med sukker og vanillesukker.
Frugten blandes i.
Hasselnødder ristes let på en tør pande og hakkes derefter groft.
Retten pyntes med halve vindruer og de hakkede hasselnødder.

Næringsindhold

Energi pr. 100 g: 120 kcal

Fedt pr. 100 g: 6,98 g

Kulhydrat pr. 100 g: 9,49 g

Kostfibre pr. 100 g: 2,39 g

Salt, NaCl pr. 100: 0,055 g

Kontakt

Telefon

  • 78 42 97 02

Telefontid: Mandag, onsdag og torsdag kl. 10-12.

Udenfor dette tidsrum og ved travlhed på telefonen bliver du mødt af en telefonsvarer. Indtal venligst dit navn og gerne kort hvad henvendelsen drejer sig om - så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Du er også meget velkommen til at sende os en mail via sikker mail.

Adresse

Livsstilscenter Brædstrup 
Sygehusvej 20 
8740 Brædstrup

Mail

Skriv en sikker mail til os (Hav dit MitID klar):

Send mail via borger.dk