grønærter og gulerødder.PNG

Ingredienser

6 personer.

  • 500 g gulerod
  • 350 g ærter, grønne
  • 3 spsk persille
  • 3 dl vand
  • 2 spsk hvedemel
  • 0,5 tsk salt

Fremgangsmåde

Skær gulerødder i små tern, og kog gulerødderne i letsaltet vand i ca. 5 minutter.
Hæld ærterne i gryden og kog videre i 2 minutter.
Lav en meljævning og hæld i gryden med gulerødder og ærter. Jævn
saucen under konstant omrøring.
Tilsæt persille og smag til med salt og peber.

Næringsindhold

Energi pr. 100 g: 42 kcal

Fedt pr. 100 g: 0,41 g

Kulhydrat pr. 100 g: 5,71 g

Kostfibre pr. 100 g: 3,06 g

Salt, NaCl pr. 100: 0,34 g