grønærter og gulerødder.PNG

Ingredienser

6 personer.

  • 500 g gulerod
  • 350 g ærter, grønne
  • 3 spsk persille
  • 3 dl vand
  • 2 spsk hvedemel
  • 0,5 tsk salt

Fremgangsmåde

Skær gulerødder i små tern, og kog gulerødderne i letsaltet vand i ca. 5 minutter.
Hæld ærterne i gryden og kog videre i 2 minutter.
Lav en meljævning og hæld i gryden med gulerødder og ærter. Jævn
saucen under konstant omrøring.
Tilsæt persille og smag til med salt og peber.

Næringsindhold

Energi pr. 100 g: 42 kcal

Fedt pr. 100 g: 0,41 g

Kulhydrat pr. 100 g: 5,71 g

Kostfibre pr. 100 g: 3,06 g

Salt, NaCl pr. 100: 0,34 g

Kontakt

Telefon

  • 78 42 97 02

Telefontid: Mandag, onsdag og torsdag kl. 10-12.

Udenfor dette tidsrum og ved travlhed på telefonen bliver du mødt af en telefonsvarer. Indtal venligst dit navn og gerne kort hvad henvendelsen drejer sig om - så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Du er også meget velkommen til at sende os en mail via sikker mail.

Adresse

Livsstilscenter Brædstrup 
Sygehusvej 20 
8740 Brædstrup

Mail

Skriv en sikker mail til os (Hav dit MitID klar):

Send mail via borger.dk