Grønærter og gulerødder
Ingredienser
6 personer.
- 500 g gulerod
- 350 g ærter, grønne
- 3 spsk persille
- 3 dl vand
- 2 spsk hvedemel
- 0,5 tsk salt
Fremgangsmåde
Skær gulerødder i små tern, og kog gulerødderne i letsaltet vand i ca. 5 minutter.
Hæld ærterne i gryden og kog videre i 2 minutter.
Lav en meljævning og hæld i gryden med gulerødder og ærter. Jævn
saucen under konstant omrøring.
Tilsæt persille og smag til med salt og peber.
Næringsindhold
Energi pr. 100 g: 42 kcal
Fedt pr. 100 g: 0,41 g
Kulhydrat pr. 100 g: 5,71 g
Kostfibre pr. 100 g: 3,06 g
Salt, NaCl pr. 100: 0,34 g