grønlangkål.PNG

Ingredienser

6 personer.

  • 450 g grønkål fra frost
  • 1 stk grønsagsbouillonterning
  • 3 dl minimælk
  • 3 spsk hvedemel
  • ½ tsk salt
  • 1 tsk sukker

Fremgangsmåde

Hæld grønkålen i en gryde og lad den tø/koge langsomt op sammen med en
bouillonterning.
Ryst mælk og mel til en jævning.
Hæld blandingen i kålen, indtil den har en passende konsistens.
Dæmp varmen og kog stuvningen i ca. 15 minutter.
Tilsæt salt og sukker.

Næringsindhold

Energi pr. 100 g: 46 kcal

Fedt pr. 100 g: 0,67 g

Kulhydrat pr. 100 g: 6,03 g

Kostfibre pr. 100 g: 2,05 g

Salt, NaCl pr. 100: 0,45 g