Ingredienser

12 styk.

  • 60 g havregryn
  • 60 g rugmel
  • 120 g hvedemel
  • 3 mellemstore æg
  • 3 dl mælk, 0,5%
  • 2 tsk bagepulver
  • 0,25 tsk salt
  • 1 tsk kanel, stødt
  • 1 spsk sukker
  • 2 spsk rapsolie

Tip!

Kan holde sig flere dage i køleskabet eller fryses ned enkeltvis.

Fremgangsmåde

Pisk alle ingredienser sammen i en skål og lad det trække i 10 minutter, så dejen samler sig.
Steg pandekagerne på en pande med slip-let belægning.
Server med bær eller frugt udskåret i tynde skiver.

Næringsindhold

Energi pr. 100 g: 198 kcal

Fedt pr. 100 g: 6,79 g

Kulhydrat pr. 100 g: 25,2 g

Kostfibre pr. 100 g: 2,73 g

Salt, NaCl pr. 100: 0,65 g