Havre-rug-pandekager
Ingredienser
12 styk.
- 60 g havregryn
- 60 g rugmel
- 120 g hvedemel
- 3 mellemstore æg
- 3 dl mælk, 0,5%
- 2 tsk bagepulver
- 0,25 tsk salt
- 1 tsk kanel, stødt
- 1 spsk sukker
- 2 spsk rapsolie
Tip!
Kan holde sig flere dage i køleskabet eller fryses ned enkeltvis.
Fremgangsmåde
Pisk alle ingredienser sammen i en skål og lad det trække i 10 minutter, så dejen samler sig.
Steg pandekagerne på en pande med slip-let belægning.
Server med bær eller frugt udskåret i tynde skiver.
Næringsindhold
Energi pr. 100 g: 198 kcal
Fedt pr. 100 g: 6,79 g
Kulhydrat pr. 100 g: 25,2 g
Kostfibre pr. 100 g: 2,73 g
Salt, NaCl pr. 100: 0,65 g