kartoffelbåde med krydderurter.PNG

Ingredienser

6 personer.

  • 800 g kartoffel
  • 3 spsk olivenolie
  • 1 tsk tørret estragon
  • 1 tsk stødt koriander
  • 1 tsk salt
  • Peber

Tip!

I stedet for koriander og estragon kan du bruge andre krydderier, du godt kan lide.

Fremgangsmåde

Skyl kartoflerne og skær dem i både.
Olie, estragon, koriander, salt og peber vendes sammen med de udskårne
kartofler i en plastpose.
Kartoflerne lægges på en plade med bagepapir.
Bages midt i ovnen i ca. 30 minutter ved 200 °C varmluft.

Næringsindhold

Energi pr. 100 g: 121 kcal

Fedt pr. 100 g: 5,12 g

Kulhydrat pr. 100 g: 16,1 g

Kostfibre pr. 100 g: 1,33 g

Salt, NaCl pr. 100: 0,73 g