Kartoffelbåde med krydderurter
Ingredienser
6 personer.
- 800 g kartoffel
- 3 spsk olivenolie
- 1 tsk tørret estragon
- 1 tsk stødt koriander
- 1 tsk salt
- Peber
Tip!
I stedet for koriander og estragon kan du bruge andre krydderier, du godt kan lide.
Fremgangsmåde
Skyl kartoflerne og skær dem i både.
Olie, estragon, koriander, salt og peber vendes sammen med de udskårne
kartofler i en plastpose.
Kartoflerne lægges på en plade med bagepapir.
Bages midt i ovnen i ca. 30 minutter ved 200 °C varmluft.
Næringsindhold
Energi pr. 100 g: 121 kcal
Fedt pr. 100 g: 5,12 g
Kulhydrat pr. 100 g: 16,1 g
Kostfibre pr. 100 g: 1,33 g
Salt, NaCl pr. 100: 0,73 g