Ingredienser

6 personer.

  • 2 dl ylette naturel
  • 2 dl kvark, 5+
  • 2 spsk mayonnaise
  • 1 lille løg (50 g)
  • 1 tsk sennep, grov (5 g)
  • ½ tsk karry
  • 1 tsk salt
  • 2 tsk sukker
  • peber, sort
  • 800 g kogte kolde kartofler
  • 2 spsk purløg
  • 1 mellemstor tomat (100 g)

Fremgangsmåde

Bland ylette, kvark og mayonnaise sammen.
Tilføj hakket løg, sennep, karry, salt, peber og sukker.
Skær de kogte kartofler i skiver og vend dem forsigtigt i dressingen.
Pynt kartoffelsalaten med tomat og purløg.

Næringsindhold

Energi pr. 100 g: 86 kcal

Fedt pr. 100 g: 2,18 g

Kulhydrat pr. 100 g: 12 g

Kostfibre pr. 100 g: 1 g

Salt, NaCl pr. 100: 0,58 g