Kartoffelsalat
Ingredienser
6 personer.
- 2 dl ylette naturel
- 2 dl kvark, 5+
- 2 spsk mayonnaise
- 1 lille løg (50 g)
- 1 tsk sennep, grov (5 g)
- ½ tsk karry
- 1 tsk salt
- 2 tsk sukker
- peber, sort
- 800 g kogte kolde kartofler
- 2 spsk purløg
- 1 mellemstor tomat (100 g)
Fremgangsmåde
Bland ylette, kvark og mayonnaise sammen.
Tilføj hakket løg, sennep, karry, salt, peber og sukker.
Skær de kogte kartofler i skiver og vend dem forsigtigt i dressingen.
Pynt kartoffelsalaten med tomat og purløg.
Næringsindhold
Energi pr. 100 g: 86 kcal
Fedt pr. 100 g: 2,18 g
Kulhydrat pr. 100 g: 12 g
Kostfibre pr. 100 g: 1 g
Salt, NaCl pr. 100: 0,58 g