Koldskål.PNG

Ingredienser

6 personer.

  • 900 g Cheasy koldskål med A38 og æg, laktosefri, 1%
  • 120 g herkules, rugbrød, Kohberg
  • 12 mellem jordbær, rå
  • 0,5 tsk kanel eller kardemomme, stødt
  • 2 tsk rapsolie
  • 30 g hasselnødder, tørret

Fremgangsmåde

Skær rugbrød i små tern på ca. 1 gange 1 cm.
Vend dem med kanel/kardemomme, olie og bag dem i ovnen på 175 grader, til de er sprøde. Afkøl dem på pladen.
Server koldskålen med rugbrødscrunch, hakkede hasselnødder og snittede jordbær.

Næringsindhold

Energi pr. 100 g: 77,6 kcal

Fedt pr. 100 g: 3,02 g

Kulhydrat pr. 100 g: 7,82 g

Kostfibre pr. 100 g: 1,34 g

Salt, NaCl pr. 100: 0,19 g