Koldskål med rugbrødscrunch
Ingredienser
6 personer.
- 900 g Cheasy koldskål med A38 og æg, laktosefri, 1%
- 120 g herkules, rugbrød, Kohberg
- 12 mellem jordbær, rå
- 0,5 tsk kanel eller kardemomme, stødt
- 2 tsk rapsolie
- 30 g hasselnødder, tørret
Fremgangsmåde
Skær rugbrød i små tern på ca. 1 gange 1 cm.
Vend dem med kanel/kardemomme, olie og bag dem i ovnen på 175 grader, til de er sprøde. Afkøl dem på pladen.
Server koldskålen med rugbrødscrunch, hakkede hasselnødder og snittede jordbær.
Næringsindhold
Energi pr. 100 g: 77,6 kcal
Fedt pr. 100 g: 3,02 g
Kulhydrat pr. 100 g: 7,82 g
Kostfibre pr. 100 g: 1,34 g
Salt, NaCl pr. 100: 0,19 g