Ingredienser

6 personer.

  • 6 skiver grov sandwichbrød
  • 100 g dåsetun i vand
  • 100 g tomat
  • 60 g forårsløg
  • 35 g koncentreret tomatpure
  • 30 g kapers
  • 1 tsk sød chilisauce
  • 100 g revet ost, max 17%
  • 1 tsk tørret oregano
  • 1 spsk rapsolie

Tip!

I stedet for tun kan du bruge en kødrest eller andre typer fisk.

Fremgangsmåde

Læg brødskiverne tæt sammen på en bageplade med bagepapir.
Lad tunen dryppe af i en sigte.
Vask tomaterne og skær dem i små tern, rens forårsløgene og skær dem i skrå
skiver på ca. 1 cm.
Rør tun sammen med tomatpuré, tomattern, forårsløg, kapers (evt. hakkede),
olie og chilisauce, og fordel fyldet på brødskiverne. Drys herefter med revet ost
og oregano.
Bag lynpizzaerne i ovnen ved 175 °C (varmluft) i 10 minutter.

Næringsindhold

Energi pr. 100 g: 167 kcal

Fedt pr. 100 g: 5,15 g

Kulhydrat pr. 100 g: 16,9 g

Kostfibre pr. 100 g: 4,07 g

Salt, NaCl pr. 100: 0,81 g