måltidssalater.PNG

Ingredienser

Salat 1

  • 140 g kylling, kød, rå
  • 30 g kikærter, tørrede, rå
  • 130 g perlespelt,
  • 150 g agurk, rå
  • 150 g tomat, rå
  • 150 g peberfrugt, rød, rå
  • 150 g æble
  • 30 g forårsløg, rå
  • 4 spsk persille, rå
  • 4 tsk rapsolie
  • 15 g sennep,
  • 15 g honning
  • 15 g æblecider,
  • 45 g græskarkerner

Salat 2

  • 210 g kylling, kød, rå
  • 120 g pasta, rå
  • 150 g ærter,
  • 150 g grønne bønner
  • 150 g spidskål, rå
  • 120 g vindrue, rå
  • 2 dl ylette naturel
  • 2 spsk dild, rå
  • 3 g salt, bordsalt (jodberiget)
  • 0,25 tsk peber, sort
  • 45 g solsikkefrø

Tip!

Opskriften giver 3 portioner af hver salat.

Fremgangsmåde

Kog pasta eller perlespelt som angivet på pakken.
Snit grøntsager og kylling i mindre stykker.
(Afdryp kikærter i salat 1).
Lav dressing og bland alle ingredienser sammen.

Næringsindhold

Energi pr. 100 g: 128 kcal

Fedt pr. 100 g: 4,62 g

Kulhydrat pr. 100 g: 13,4 g

Kostfibre pr. 100 g: 2,32 g

Salt, NaCl pr. 100: 0,25 g