Måltidssalater
Ingredienser
Salat 1
- 140 g kylling, kød, rå
- 30 g kikærter, tørrede, rå
- 130 g perlespelt,
- 150 g agurk, rå
- 150 g tomat, rå
- 150 g peberfrugt, rød, rå
- 150 g æble
- 30 g forårsløg, rå
- 4 spsk persille, rå
- 4 tsk rapsolie
- 15 g sennep,
- 15 g honning
- 15 g æblecider,
- 45 g græskarkerner
Salat 2
- 210 g kylling, kød, rå
- 120 g pasta, rå
- 150 g ærter,
- 150 g grønne bønner
- 150 g spidskål, rå
- 120 g vindrue, rå
- 2 dl ylette naturel
- 2 spsk dild, rå
- 3 g salt, bordsalt (jodberiget)
- 0,25 tsk peber, sort
- 45 g solsikkefrø
Tip!
Opskriften giver 3 portioner af hver salat.
Fremgangsmåde
Kog pasta eller perlespelt som angivet på pakken.
Snit grøntsager og kylling i mindre stykker.
(Afdryp kikærter i salat 1).
Lav dressing og bland alle ingredienser sammen.
Næringsindhold
Energi pr. 100 g: 128 kcal
Fedt pr. 100 g: 4,62 g
Kulhydrat pr. 100 g: 13,4 g
Kostfibre pr. 100 g: 2,32 g
Salt, NaCl pr. 100: 0,25 g