Mexicansk linsefyld
Ingredienser
6 personer.
- 1 spsk rapsolie
- 1 lille løg
- 240 g beluga-linser, fra dåse
- 1 mellem fed hvidløg, rå
- 100 g gulerod
- 100 g champignon, rå
- 100 g squash
- 300 g hakkede tomater, dåse
- 1 knivspids peber
- 1½ tsk timian, tørret
- 1 tsk spidskommen, stødt
- 1 tsk koriander, Santa Maria
- 1 tsk paprika
- 1-2 spsk balsamico, rød
- 5 g bouillon, oksekød, koncentreret, terning
- 240 g tortilla, whole wheat, (6 x 40g)
Fremgangsmåde
Åben dåsen med færdigkogte sorte linser og skyld dem i en sigte. Lad dem dryppe godt af.
Snit løg og hvidløg i tern og steg dem i olien på en pande sammen med krydderierne.
Skær de øvrige grøntsager i mindre tern og steg den med ved svag varme, til de begynder at blive møre. Tilsæt de hakkede tomater og steg dem på panden, til væsken fordamper.
Smag til med balsamico.
Fordel fyldet i en fuldkornswrap.
Næringsindhold
Energi pr. 100 g: 108 kcal
Fedt pr. 100 g: 2,52 g
Kulhydrat pr. 100 g: 16,1 g
Kostfibre pr. 100 g: 3,7 g
Salt, NaCl pr. 100: 0,52 g