minipizza på fuldkornstortilla.PNG

Ingredienser

6 personer.

  • 135 g hakkede tomater på dåse
  • 1½ spsk koncentreret tomatpure
  • 20 g løg
  • 1 stort fed hvidløg
  • 20 g bladselleri
  • 2 tsk olivenolie
  • ½ tsk salt
  • 1½ tsk tørret oregano
  • 150 g revet mozzarella, max 17 % fedt
  • 12 skiver bresola
  • 6 stk mini fuldkornstortilla wraps

Pynt

  • Rucola

Tip!

Minipizzaerne er fryseegnede.

Fremgangsmåde

Hakkede tomater, koncentreret tomatpure, løg, hvidløg, bladselleri, olie,
oregano og salt blendes.
Fordel tomatsovsen på de 6 wraps. Læg herefter to skiver bresola på hver wrap,
og drys med ost.
Bag pizzaerne ved 175 grader varmluft i ca. 5 minutter.
Pynt med rucolasalat.

Næringsindhold

Energi pr. 100 g: 188 kcal

Fedt pr. 100 g: 7,71 g

Kulhydrat pr. 100 g: 15,9 g

Kostfibre pr. 100 g: 2,74 g

Salt, NaCl pr. 100: 1,39 g