Minipizza på fuldkornstortilla
Ingredienser
6 personer.
- 135 g hakkede tomater på dåse
- 1½ spsk koncentreret tomatpure
- 20 g løg
- 1 stort fed hvidløg
- 20 g bladselleri
- 2 tsk olivenolie
- ½ tsk salt
- 1½ tsk tørret oregano
- 150 g revet mozzarella, max 17 % fedt
- 12 skiver bresola
- 6 stk mini fuldkornstortilla wraps
Pynt
- Rucola
Tip!
Minipizzaerne er fryseegnede.
Fremgangsmåde
Hakkede tomater, koncentreret tomatpure, løg, hvidløg, bladselleri, olie,
oregano og salt blendes.
Fordel tomatsovsen på de 6 wraps. Læg herefter to skiver bresola på hver wrap,
og drys med ost.
Bag pizzaerne ved 175 grader varmluft i ca. 5 minutter.
Pynt med rucolasalat.
Næringsindhold
Energi pr. 100 g: 188 kcal
Fedt pr. 100 g: 7,71 g
Kulhydrat pr. 100 g: 15,9 g
Kostfibre pr. 100 g: 2,74 g
Salt, NaCl pr. 100: 1,39 g