minipizza på fuldkornstortilla.PNG

Ingredienser

6 personer.

  • 135 g hakkede tomater på dåse
  • 1½ spsk koncentreret tomatpure
  • 20 g løg
  • 1 stort fed hvidløg
  • 20 g bladselleri
  • 2 tsk olivenolie
  • ½ tsk salt
  • 1½ tsk tørret oregano
  • 150 g revet mozzarella, max 17 % fedt
  • 12 skiver bresola
  • 6 stk mini fuldkornstortilla wraps

Pynt

  • Rucola

Tip!

Minipizzaerne er fryseegnede.

Fremgangsmåde

Hakkede tomater, koncentreret tomatpure, løg, hvidløg, bladselleri, olie,
oregano og salt blendes.
Fordel tomatsovsen på de 6 wraps. Læg herefter to skiver bresola på hver wrap,
og drys med ost.
Bag pizzaerne ved 175 grader varmluft i ca. 5 minutter.
Pynt med rucolasalat.

Næringsindhold

Energi pr. 100 g: 188 kcal

Fedt pr. 100 g: 7,71 g

Kulhydrat pr. 100 g: 15,9 g

Kostfibre pr. 100 g: 2,74 g

Salt, NaCl pr. 100: 1,39 g

Kontakt

Telefon

  • 78 42 97 02

Telefontid: Mandag, onsdag og torsdag kl. 10-12.

Udenfor dette tidsrum og ved travlhed på telefonen bliver du mødt af en telefonsvarer. Indtal venligst dit navn og gerne kort hvad henvendelsen drejer sig om - så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Du er også meget velkommen til at sende os en mail via sikker mail.

Adresse

Livsstilscenter Brædstrup 
Sygehusvej 20 
8740 Brædstrup

Mail

Skriv en sikker mail til os (Hav dit MitID klar):

Send mail via borger.dk