krydret kartoffel-bønnesalat.PNG

Ingredienser

6 personer.

  • 350 g kartofler
  • 100 g grønne bønner
  • 100 g løg (1 mellem)
  • 150 g rød peberfrugt (1 mellem)
  • 75 g butterbeans
  • 75 g kidney beans
  • 10 g persille

Marinade

  • 4 tsk olivenolie
  • 2 spsk æblecidereddike
  • 1 spsk citronsaft
  • 2 tsk sur & sød chili sauce
  • 2 tsk soya sauce
  • 2 fed hvidløg
  • 1 tsk salt

Tip!

Du kan evt. nøjes med kun én slags bønner, eller erstatte bønner med kikærter.

Fremgangsmåde

Kog kartoflerne og lad dem køle helt af.
Kog de grønne bønner i letsaltet vand. Lad dem køle af og skær dem herefter i
mindre stykker
De kogte kartofler skæres i skiver.
Løg og peberfrugt skæres i tern og blandes med kartoflerne, bønner og persille.
Rør marinaden sammen og vend den sammen med grøntsagerne.

Næringsindhold

Energi pr. 100 g: 85 kcal

Fedt pr. 100 g: 2,21 g

Kulhydrat pr. 100 g: 12,1 g

Kostfibre pr. 100 g: 2,81 g

Salt, NaCl pr. 100: 0,92 g