lynstegte grøntsager.PNG

Ingredienser

6 personer.

  • 375 g hvidkål
  • 170 g gulerod
  • 170 g porre
  • 1 tsk karry
  • 2 spsk rapsolie
  • 100 g ærter fra frost

Tip!

Retten kan laves med alle typer kål og rodfrugter.

Fremgangsmåde

Hvidkål snittes fint, gulerødder rives groft, og porre skæres i tynde skiver.
Bland ovenstående grøntsager med olie og karry og kom det i et ildfast fad.
Steg grøntsagerne i ovnen ved 175 grader varmluft i 15 minutter.
Pynt med optøede ærter.

Næringsindhold

Energi pr. 100 g: 66 kcal

Fedt pr. 100 g: 3,57 g

Kulhydrat pr. 100 g: 5,5 g

Kostfibre pr. 100 g: 2,69 g

Salt, NaCl pr. 100: 0,046 g